Páciensek visszajelzései

 

Dr. Dornbach Ágnes kedves, barátságos, kiváló szakember. Időpont-egyeztetésnél rugalmas. A rendelőbe lépéskor kellemes, nyugodt légkör fogad. Minden alkalommal megbeszéljük a problémát, a kezelés menetét. Lépésről-lépésre tudom, mi fog történni, mert a doktornő mindent részletesen elmagyaráz. A fájdalomtól való félelmemet is türelemmel kezeli és igyekszik számomra fájdalommentessé tenni a kezelést. Évek óta járok a rendelőjébe és soha nem cserélném másik fogorvosra. A szép és egészséges fogak nagyon fontosak a számomra és megnyugtató, hogy személyében megtaláltam az ideális fogorvost.

Kovács Erika

 

Az elején nagyon tartottam a kezeléstől, de már az első alkalom után elmúlt minden szorongásom. A Doktornő nagyon kedves, figyelmes volt. A kezelések előtt már nem aggódtam, mert mindig tudtam, mi fog történni, mindent türelmesen elmagyarázott. A rendelőben megnyugtató, barátságos a légkör.

Varga Barbara

 

Mindig szívesen járok ebbe a rendelőbe. Kedvesek, figyelmesek, folyamatosan információt kapok arról, hogy mi fog történni. Ez fontos, mivel nem vagyunk orvosok. Mivel a munkám miatt az idő kritikus pont nálam, ezért örülök, hogy itt mindig gond nélkül össze tudom egyeztetni az időpontot.

Dóczy Gergely

 

Tiszta, modern rendelő. A maximális szakértelemmel rendelkező orvosnak még ahhoz is különleges képessége van, hogy teljesen megnyugtasson. A kezelésekkel teljes mértékig elégedett vagyok, fájdalommentesek. Sok mindenkinek ajánlottam ismerősök körében, ők is visszajárnak.

Györei Krisztina

 

A doktornő munkája szó szerint visszaadta a mosolyom! Vidám, tágas környezetben, nyugodt, könnyed, értő mozdulatokkal dolgozik és számomra is folyamatosan érthetővé leszi a kezelés menetét. Kedvessége, finom humora és naprakész szakértelme bizalmat ébreszt. Pontosan, szépen végzi munkáját; ragyogó szakember! Szeretettel ajánlom mindenkinek.

Siklósi Anikó

 

A doktornő hozzáállása mindig rugalmas és segítőkész volt amikor időpontot egyeztettünk illetve esetleges változtatás esetén is maximálisan igyekezett hozzám igazodni. A rendelőbe belépve mindig családias légkör fogadott ahol úgy éreztem, hogy inkább egy baráti kávéra érkeztem, mint egy komoly fogászati beavatkozásra. Korábban sok embertársamhoz hasonlóan én is feszült voltam, amikor fogászatra kellett mennem, de hála Áginak ez a stresszhelyzet teljesen megszűnt. Legyen szó egy egyszerű fogkő leszedésről vagy egy komplikáltabb gyökérkezelésről, a doktornő szakmai profizmusa és empatikus hozzáállása a garancia a sikeres, és a szinte teljesen fájdalommentes kezeléshez.

Pacsi László

 

Én mindig is tartottam a fogorvosoktól, mert csakis rossz élményeim voltak a kezelések után. De amióta megismertem Dr. Dornbach Ágnest, nem félek elmenni, ha valami problémát veszek észre a fogaimon. 3 éve járok hozzá és eddig minden alkalommal fájdalommentesen és gyönyörű fogakkal térhettem haza. Csakis ajánlani tudom azoknak, akik egy precíz és lelkiismeretes fogorvosra vágynak.

Hlengiwe Mchunu

 

Talán ez életem első visszajelzés jellegű irománya, de a doktornő esetében és rendelője esetében egy belső késztetést éreztem arra, hogy írjak egy kis kedves véleményt.
Miután előző fogorvosomban megrendült a bizalmam, így új doktor után kellett néznem. Hosszas keresgélés után Érden találkoztam először Ágnessel. A fogorvos váltás minden esetben kritikus kérdés lehet, hiszen új doktor, új helyszín, és ott van a még nem kialakult bizalom, hiszen csak internetes értékelésekre tudunk hagyatkozni, vagy ismerősök "elbeszéléseire" :)

Az első találkozásunkra őszintén igazából már nem nagyon emlékszem, jó pár éve volt... Emlékszem, hogy nem kellett győzködnöm magamat, hogy "Igen Ádám jól választottál, minden rendben lesz..." Egyszerűen fel sem merült bennem más lehetőség, azonnal tudtam: jól sikerült a választásom.

Mindig kedves, mindig mosolyog. Jó emberismerőnek tartom magam, és elmondhatom, Ágnes esetében semmi kifogást nem tehetek.
Van egy olyan "lövésem", hogy ha tűt látok és tudom, hogy kapom az érzéstelenítőt, mindig elkezdek kicsit izgulni. Ez abban nyilvánul meg, hogy nézelődöm körbe. Amit látok és nem tudom, hogy mi az, meg is kérdezem... Ez valahogy megnyugtat engem. Őt viszont nem idegesítettem vele, ahogy észrevettem. Továbbá az injekciók alkalmával nagyon sok információt tudtam meg a fogorvoslás rejtelmeiről. Természetesen nem akarom továbbképezni magam, hiszen minek, ha már megtaláltam eme csodás, aranykezű, kedves doktornőt!

Érdemesnek tartom megjegyezni, hogy egy emberről azonnal árulkodik hogy kicsoda, ha kinyitja a száját, és ez nem csak a beszédében, hanem a fogak ápoltsága is árulkodik erről. Angliai építészként sokat beszélek emberekkel, ügyfelekkel stb., ahol "el kell adnom magam", tehát fontos a megjelenés és ápoltság, amibe természetesen a fogakat is beleértjük.

A Nagytétényi úti rendelő jó ízlést sugalló megjelenése szintén emelte a bizalom szintemet. (Újra, hiszen ekkor már tudtam, hogy jó kezekben vagyok már.) A kis udvarban mindig le tudtam parkolni az autót, mindig volt legalább egy hely, sajnos a tömegközlekedési megközelítésről nem tudok írni, de mivel a Nagytétényi út az a Nagytétényi út, így gondolom, a tömegközlekedési infrastruktúrának jónak kell lennie.

Ui: fontosnak tartom még megjegyezni, hogy Angliában dolgozó építészként járok hozzá... Nem sokat vagyok Magyarországon, de 99%-ban, amikor hazalátogatok, belátogatok a rendelőjébe, akár csak egy rutin vizsgálatra is.

Nagy Ádám